Download
MP4 | FLV | 3GP | MP3

  • Depo portal

    Nakon bure u javnosti, oglasio se ambasador del vechio: nisam bio na svečanoj akademiji ni defileu povodom dana rs. del vechio nije želio komentirati šta očekuje od sastanka s plenkovićem, već je ponovio da nije bio na svečanom defileu.
  • Zaštita od čini, vradžbina i magije – pravoslavna molitva

    Mari, čisto da napomenem, ako već nisam- pravoslavne ikone su starije od novog zaveta. prvu ikonu je živopisao sv. apostol luka, isti onaj koji je napisao jevanđelje i dela apostolska..
  • Zapazanja i iznenadjenja u bl - cafekajak.com

    Komentar nr. #5 od : ibro datum : 03.11.2007. da sam danas kojim slucajem u sarajevu,nezaobilazno bi gledao i slusao koncert legendarne engleske grupe deep purple.doticna grupa je bila jedna od najudarnijih grupa u periodu, kad se u banja luci potrefio zemljotres,pa do sedamdeset i trece godine.tada sam i ja, kao gitarista grupe semafori,svirao jednu stvar od doticne grupe na bini banjalucke.

Depo portal, Nakon bure javnosti, oglasio se ambasador del vechio: nisam bio na svečanoj akademiji ni defileu povodom dana rs. del vechio nije želio komentirati šta čekuje od sastanka plenkovićem, već je ponovio da nije bio na svečanom defileu. Zaštita od č, vradžbina magije – pravoslavna molitva ..., Mari, čisto da napomenem, ako već nisam- pravoslavne ikone su starije od novog zaveta. prvu ikonu je živopisao sv. apostol luka, isti onaj koji je napisao jevanđelje dela apostolska.. Zapazanja iznenadjenja bl - cafekajak., Komentar nr. #5 od : ibro datum : 03.11.2007. da sam danas kojim slucajem sarajevu,nezaobilazno bi gledao slusao koncert legendarne engleske grupe deep purple.doticna grupa je jedna od najudarnijih grupa periodu, kad se banja luci potrefio zemljotres,pa sedamdeset trece godine.tada sam ja, kao gitarista grupe semafori,svirao jednu stvar od doticne grupe na bini banjalucke ....